Livrare Gratuita pentru Comenzi de peste 300 RON

În dorința noastră sinceră de a te ajuta să ai o experiență plină de eleganță și satisfacție, am pregătit această secțiune pentru a te sprijini în orice ai nevoie.

Retururi - Simplu și Confortabil

Dorim să te asigurăm că orice produs achiziționat de la noi și care nu corespunde așteptărilor tale poate fi returnat fără complicații. Te invităm să completezi formularul de retur disponibil la link-ul acesta și vei primi toate informațiile necesare prin e-mail pentru a-ți facilita procesul de retur.

Garanții de Încredere

Produsele achiziționate de la noi beneficiază de perioada legală de garanție. Pentru a accesa garanția și a beneficia de suportul nostru, te rugăm să completezi formularul de garanție disponibil aici.


Suport pentru Comenzi

Suntem aici pentru tine în orice etapă a procesului de comandă. Poți urmări statusul comenzii și poți descărca factura dorită prin contul tău pe elegance-decor.ro sau ne poți contacta la numerele de telefon și adresa de e-mail menționate mai jos.


Colaborare și Profesionalism

Dacă ești arhitect, designer sau dezvoltator imobiliar și dorești să colaborezi cu noi, te invităm să ne trimiți o solicitare la contact@elegance-decor.ro și vom reveni cu toate detaliile necesare pentru o colaborare de succes.


Reclamații și Sesiuni

Pentru orice nelămurire sau feedback, te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Îți mulțumim pentru că ești alături de noi și pentru că alegi eleganța în fiecare detaliu. Pentru mai multe detalii sau asistență, suntem disponibili la:


Telefon: +40 740 431 840

Whatsapp: +40 740 431 840

Email: contact@elegance-decor.ro

Program: Luni-Vineri: 09:30-18:00 (Sâmbătă-Duminică: închis)