Livrare Gratuita pentru Comenzi de peste 300 RON

Stim ca, pentru un dezvoltator, termenele de predare ale proiectelor sunt foarte importante. Ne-am gandit cum am putea face lucrurile mai simple si mai usor de realizat, astfel ca ne-am alaturat celor din domeniu oferind consultanta pe teren, direct in santier, acoperind zonele Bucuresti si Ilfov.

Esti invitatul nostru in lumea Elegance Decor! Facem acest lucru de ani de zile, abordarea noastra fiind profesionalismul si promptitudinea. Iti punem la dispozitie produse de calitate, care tin pasul cu cerintele si tendintele din piata pentru a satisface nevoia de confort a clientilor. Incercam sa iti usuram cat mai mult munca, fiind "inarmati" la fiecare prezentare cu:
* un consultant de teren care poate oferi informatii complete legate de produsele comercializate la numarul de telefon: 031 421 66 81 / 0740 431 084;
* politici comerciale preferentiale;
* cutii de mostre;
* cataloage de prezentare;
* liste de preturi;
* fisiere DWG si 3DMax ale produselor, pentru randari si prezentari de proiect;
* recomandarea unei echipe specializate de montaj, care va garanta integritatea si functionalitatea produselor dupa finalizarea proiectelor;

Reprezentantii Elegance Decor iti stau la dispozitie pentru a da forma, impreuna, visurilor. La finalul proiectelor, ne ocupam de promovarea acestora pe site-ul oficial, precum si pe retelele sociale.