Livrare Gratuita pentru Comenzi de peste 300 RON

1. Elegance Decor SRL colecteaza date cu caracter personal pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

a. validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

b. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

c. pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

d. trimiterea de newslettere si / sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

e. contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

f. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

g. scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Elegance Decor SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Elegance Decor SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Elegance Decor SRL a unei cereri intocmite in forma scrisa, datate si semnate, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Elegance Decor SRL a unei cereri intocmite in forma scrisa, datate si semnate, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

2. Elegance Decor SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Elegance Decor SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Elegance Decor SRL si / sau al eventualilor terti cu care Elegance Decor SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

Clientul are urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

- dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de email folosită);

- dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

- dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;

- dreptul de retragere a consimțământului;

- dreptul de a se adresa justiţiei;

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.


4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa Elegance Decor SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si / sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza fie prin intermediul societatii comerciale Netopia S.R.L. prin solutia integrata mobilPay fie prin intermediul societatii comerciale Europayment Services SRL prin solutia integrata EuPlatesc.

Atat NETOPIA mobilPay cat si Europayment Services EuPlatesc sunt furnizori ai Elegance Decor SRL de solutii software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente a cardului dumneavoastra.

7. Elegance Decor SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

8. Politica de confidentialitate Elegance Decor SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Elegance Decor SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.

9. Elegance Decor SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului / Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

10. Exceptie de la prevederile art. 9 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

11. Procesatorii de carduri bancare agreat de catre Elegance Decor SRL, S.C. Netopia S.R.L. si Europayment Services SRL au dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau a unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

12. Elegance Decor SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

13. Elegance Decor SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

14. Membrul / Clientul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Elegance Decor SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

15. Site-ul Elegance Decor SRL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care sunt concepute si gazduite site-urile, Elegance Decor SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.