Livrare Gratuita pentru Comenzi de peste 300 RON

Povestea noastra

Ca orice poveste frumoasa, a noastra a inceput din pasiune si cu dorinta profunda de schimbare. Totul a prins contur in anul 2011, cand am pornit cu pasi marunti sa cucerim arta frumosului. Ne-am dat seama ca avem un cuvant de spus in domeniul amenajarilor interioare, viziunea concretizandu-se imediat prin infiintarea companiei Elegance Decor. Am fost foarte bucurosi sa avem un loc drag, al nostru, pe care sa il dezvoltam treptat, in care sa construim cu daruire si sa creionam proiecte de succes.

In 2013, ne-am amenajat cu exaltare un showroom unde am dorit sa ascultam visele clientilor nostri, sa le oferim solutii fiabile si calitative si sa devenim parteneri de incredere nu doar simpli furnizori, fapt dovedit prin recurenta cu care acestia vin catre noi de fiecare data cand au un proiect de amenajare. In cadrul showroom-ului nostru, plinte, cornise, brauri, panouri decorative, diverse tipuri de tapet, pereti acoperiti cu vopsea decorativa, coloane si pilastri simuleaza amenajarea unui spatiu elegant, care poate starni acel “wow” cu fiecare vizita.

Inspiratie si inovatie

Credem in inspiratie si in ideile cool ce se nasc din cunoastere si inovatie. Tu ne ceri, iar noi venim cu solutii pentru ca ne place sa ne aliniem tendintelor, gusturilor si individualitatii fiecarui client cu versatilitatea unei afaceri ce deserveste creativitatea. De aceea, vei gasi in portofoliul nostru produse cu stiluri foarte diferite, de la profile decorative impunatoare, cu modele elaborate, precum cornise, coloane sau rozete, pana la tapet, panouri 3D din burete, scoici, nuca de cocos sau vopsea decorativa cu aspect de beton ori cupru oxidat. Produsele noastre ajung in toata tara, prin livrare directa sau prin intermediul magazinelor partenere.

Suntem mana dreapta a designerilor si arhitectilor.

Pentru ca impreuna construim parteneriate de succes, un arhitect si un designer de interior pot fi prietenii potriviti in locul potrivit. Cu experienta lor, intregesc puzzle-ul de nevoi, dorinte, buget, asteptari si pot da forma unui proiect care sa iti aduca zambetul pe buze. Prin profilul companiei noastre, venim in sprijinul tau cu produse de calitate si servicii profesionale, cu know-how-ul din domeniu pe care il impartasim cu profesionalism, astfel incat amenajarea pe care ti-ai dorit-o sa devina realitate.

Suntem aici pentru a-ti face schimbarile mai usoare si mai placute.

Viziunea noastra

De ce acest business si nu altul?!

E foarte simplu! Facem acest business pentru ca iubim frumosul, pentru ca ne pasa de cum se simt oamenii in casele lor, vindem o experienta, vindem confort, vindem lux, vindem acasa.

Aceasta este si ideea care ne ghideaza pas cu pas si in care punem mult suflet aceea de a transforma fiecare casa in ACASA. Acel loc in care sa te simti cu adevarat TU, care sa iti reflecte pe deplin personalitatea, pasiunile si nevoile. Pentru ca stim cat de importante sunt aceste lucruri pentru tine. Pentru fiecare dintre noi...

De la clasica la minimalista, de la eleganta la rustica, orice amenajare la care am contribuit a devenit unica in felul sau. Ne-am adaptat stilului fiecarui client si am patruns cu nonconformism in locuinta unui burlac cu treceri fugitive pe acasa sau, dimpotriva, cu entuziasm in casa unei familii numeroase si energice. Ne-am insusit fiecare proiect si am conturat, cu ajutorul produselor noastre, dorinte, nazuinte si vise pline de culoare...

Misiune si valori

Aspiratiile noastre au fost, de la inceput, sa indeplinim dorintele oamenilor si sa le aducem un plus de valoare. Asa am ajuns si la concluzia pe care am conturat-o ca pe o misiune a noastra. Aducem fericire prin sentimentul unic de ACASA si contribuim la cresterea calitatii vietii prin solutii inovatoare de design.

Si pentru ca orice misiune are niste piloni de sustinere, ne bazam intreaga activitate pe un set de valori ce a fost conturat in ani de efort comun.

1. Profesionalism

2. Integritate

3. Dezvoltare continua

4. Adaptabilitate

5. Spirit de echipa

Echipa noastra

Daca ar fi sa alegem pe nerasuflate un cuvant care sa ne descrie universul, acesta ar fi „Impreuna!”. Echipa a fost temelia visului nostru indeplinit si mizam in permanenta pe ea. De aceea, aducem in companie persoane cu spirit intraprenorial, profesionisti, deschisi inovatiei si increzatori in produsele ce reprezinta inima acestei afaceri. De asemenea, colaborarile noastre se extind la consultanti in afaceri, retaileri, arhitecti si designeri.

Totul este gandit astfel incat sa vina in sprijinul clientului, in ajutorul celor care au nevoie de indrumare in procesul de amenajare. Din pasiune, cu pasiune...

„Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people”, spunea Steve Jobs.