Livrare Gratuita pentru Comenzi de peste 300 RON

Clubul partenerilor

Esti arhitect sau designer de interior, dezvoltator imobiliar, constructor, montator sau ai o mica afacere in domeniul amenajarilor? Ti-ar placea sa incluzi in proiectele tale elementele decorative din portofoliul nostru? Intra gratuit in Clubul partenerilor Elegance Decor si beneficiezi de avantaje exclusive.

Discount-uri avantajoase
Pentru ca impreuna suntem mai puternici, iti oferim discount-uri atractive la toate produsele comercializate, pentru proiectele comune.

Promovare in mediul online
Te bucuri de promovare pe site-ul Elegance Decor, precum si pe retelele sociale. Fie prin share la postarile tale, fie prin proiectele in care folosesti sau nu produsele Elegance Decor, impreuna suntem mai puternici.

Consultant specializat
Beneficiezi de consilier dedicat care te ajuta cu toate informatiile despre produsele noastre, promotii, campanii etc. El/Ea va fi persoana ta de contact, oferindu-ti toate informatiile necesare, mostre, cataloage, oferte comerciale si multe altele. Stim cu totii cat de important e sa fim prompti!

Acces la cataloage si instrumente de lucru
Iti punem la dispozitie toate materialele de care ai nevoie pentru a lucra eficient. Avem fisiere dwg, 3dmax, fise tehnice, texturi si multe altele care usureaza enorm activitatea ta de creatie.

Arhitecti si designeri
Arhitecti si designeri
Esti in cautarea unui furnizor profesionist de servicii si produse destinate amenajarilor interioare? Suntem aici pentru a lucra impreuna cu pasiune la realizarea planurilor tale! Vino sa faci parte din comunitatea de peste 100 de arhitecti si designeri alaturi de care am realizat, de-a lungul anilor, proiecte de succes.
Afla mai multe
Distribuitori
Distribuitori
Extinsa la nivel national, cu parteneri in cele mai mari regiuni ale tarii, reteaua de distributie Elegance Decor inseamna, pe scurt, o colaborare durabila, cu nenumarate avantaje. Ai acces la o gama bogata de produse de design interior si exterior, precum si beneficii care te vor ajuta sa iti cresti afacerea.
Afla mai multe
Dezvoltatori imobiliari
Dezvoltatori imobiliari
Stim cat de important este timpul pentru tine. De aceea, intrand in Clubul partenerilor Elegance Decor, vei avea un consultant dedicat care se poate deplasa in santier, atunci cand ai nevoie, pentru a gasi impreuna solutiile de design potrivite pentru fiecare proiect.
Afla mai multe
Constructori
Constructori
Printre altele, marile proiecte imobiliare presupun dedicare, implicare si, mai presus de toate, profesionalism. Clubul partenerilor Elegance Decor iti ofera acces la sute de produse inovatoare de design care vor aduce un plus de valoare muncii tale.
Afla mai multe
Colaboratori montaj
Colaboratori montaj
In relatia cu clientii, expertiza ta poate face diferenta intre o lucrare obisnuita si una cu adevarat reusita. Inscrie-te in Clubul partenerilor, recomanda produsele noastre si te vei bucura de promovare in cadrul comunitatii Elegance Decor.
Afla mai multe